Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Özellikle 2021 yılı sonu itibariyle inşaat malzeme fiyatlarındaki artış ev sahibi olmak isteyenleri farklı arayışlara yöneltti. Malzeme fiyatlarındaki artışı iki önemli unsur tetikledi. Bunlardan biri coronavirüs pandemi döneminin tedarik zincirlerinde oluşturduğu etki diğeri de Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

• Bu ev çeşidinin çevreye duyarlı olması da bir başka avantajıdır. Prefabrik evler suya dayanıklı ve yanmaz yapıda olan malzemeler kullanılarak yapılır.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İdeal Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çAlright fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken prefabrik ev malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve Fb sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Report this wiki page